NACOMI – Natural Mask, Hair Growth 4 Extract 4 Oils

nacomi-natural-mask-hair-growth-4-extract-4-oils

Vad innehåller produkten?

Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils innehåller (som namnet antyder) fyra extrakt från örter och lika många naturliga oljor. Det här är en mycket ovanlig kombination, men tillverkaren Nacomi tror på en balans mellan tunga oljor och lätta vegetabiliska extrakt. Därför blandas extrakt från brännässla, fräkensläktet, bockhornsklöver och ingefära med svartkumminolja, arganolja, tamanuolja och ricinolja. En stor fördel med Nacomi Natural Mask Hair Growth är dess helt naturliga sammansättning, som saknar konserveringsmedel, silikon, dofter och liknande ämnen. Dessutom har produkten berikats med vitamin E, som har antioxiderande egenskaper.

Vilka egenskaper har produkten?

Nacomi Hair Growth 4 Extract 4 Oils har mycket intressanta egenskaper. Framför allt förväntas oljan stimulera hårets tillväxt och motverka håravfall. Efter några månaders regelbunden användning bör håret bli starkare, friskare och ha mer volym, och dessutom bli mer elastiskt och starkare ända från rötterna. De noggrant utvalda ingredienserna har förmågan att lösa problemets kärna istället för att behandla själva symtomen. Allt börjar med att rötterna stärks, vilket stimulerar deras produktion av friskare, tjockare och längre hår. Regelbunden behandling med Nacomi Natural Mask Hair Growth gör att håret ser fylligare ut.

Hur ser sammansättningen ut?

Nacomi Natural Mask Hair Growth består av fyra extrakt från örter och fyra vegetabiliska oljor. Produkten säljs i en smal glasflaska som är fin, men om man råkar tappa flaskan kan det gå illa. Flaskan har en smidig pump som underlättar appliceringen. Nacomi kallar produkten för en hårmask, men egentligen är det en blandning av olja och örter. Detta påverkar naturligtvis konsistensen. Produkten har en flytande, oljig och lite fet konsistens med grön och gul färg och en doft som påminner om örter. Många kvinnor kommer nog inte gilla doften eftersom den påminner om kycklingsoppa. Detta beror på förekomsten av bockhornsklöver.

FÖRDELAR:

  • balans mellan extrakt och oljor
  • naturliga och värdefulla aktiva ämnen
  • smidig pump som underlättar appliceringen
  • komplexa egenskaper
  • främjar hårets tillväxt

NACKDELAR:

  • osmidig glasflaska
  • ganska högt pris
  • otillgänglig
  • örtliknande doft som påminner om kycklingsoppa