KHADI – Natural Products, Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

khadi-pure-ayurvedic-vitalising-hair-oil

Vad innehåller produkten?

Khadi Vitalising Hair Oil är det här varumärkets mest populära olja, och det är tack vare dess egenskaper vilka kommer från de naturliga vegetabiliska oljorna. Närmare bestämt pratar vi om sesamolja, amlaolja, kokosolja, ricinolja, bringaraj, brahmiolja, balaolja, morotsfröolja, rosmarinolja och vattenmelonolja. Hårets tillväxt stimuleras tack vare de många vegetabiliska extrakten, bland annat extrakt från bockhornsklöver och butea. De många oljorna och naturliga extrakten är en av fördelarna, och avsaknad av skadliga ämnen är en annan. Med andra ord är Khadi Pure Ayurvedic Hair Oil en helt naturlig produkt.

Vilka egenskaper har produkten?

Khadi Vitalising Oil, som främjar hårets tillväxt, är mycket populärare än dess syster Khadi Amla. Båda dessa produkter främjar hårets tillväxt, men Vitalising Hair Oil innehåller fler extrakt och oljor. Detta gör naturligtvis att dess egenskaper är bättre. Håroljan stimulerar hårets tillväxt och förhindrar håravfall. Den fantastiska produkten kan motverkar håravfall eftersom håret stärks och föryngras från insidan. Den stimulerande oljan från Khadi gör håret längre och starkare, men blir dessutom glansigt och elastiskt. Dessutom skyddat håret mot hudinfektioner och inflammationer som kan orsaka mjäll.

Hur ser sammansättningen ut?

Alla oljor från Khadi kännetecknas av sin doft, och det gäller förstås även Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil som har en specifik, intensiv, exotisk doft. Om du gillar den beror helt och hållet på din personliga smak, men det är nog bra om du känner till att den dröjer sig kvar i håret ett tag. Den stimulerande håroljan från Khadi har en vacker färg – gyllengul. Konsistensen kan göra appliceringen svår eftersom oljan är ganska rinnig. Som tur är har Khadi försett förpackningen med en pipett som underlättar appliceringen och ökar produktens effektivitet. Förpackningen är elegant, men den är gjord i glas så man måste vara försiktig när man hanterar den. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil är perfekt för att behandla håret med olja eftersom den inte innehåller skadliga ämnen. Oljan absorberas snabbt och klibbar inte.

FÖRDELAR:

  • naturliga oljor som främjar hårets tillväxt
  • många oljor och vegetabiliska extrakt
  • innehåller inga skadliga ämnen
  • stimulerar hårets tillväxt
  • stärker, föryngrar och skyddar
  • absorberas enkelt
  • perfekt för hårbehandling med olja

NACKDELAR:

  • intensiv och exotisk doft
  • rinnig konsistens
  • tung glasflaska